Om pernille bache DESIGN

Jeg liker kreative utfordringer, uansett om det er nye produkter, konsepter eller prosjekter. Er alltid opptatt av å utvikle gode produkter for mine oppdragsgivere, gode redskaper for sluttbrukeren, og være med å skape en bedre verden.

Pernille Bache

Pernille Bache:
Jeg er industidesigner utdannet fra Danmarks Designskole 1989 – dengang den het “Skolen for Brugskunst” og linjen møbel og industriell design.

Siden har jeg vært så heldig å få være med å utvikle mange forskjellige produkter og være med på mange prosjekter.

Det første jeg gjorde som nyutdannet designet, var å reise til Tyskland, hvor jeg fikk jobb hos WMF. Det var en utrolig lærerik tid; å være en del av et utviklingsteam i et stort industrikonsern, fra første ideer, over modeller til ferdige produkter som ble presentert på messer.

Men min vei gikk videre – og neste stopp var Vadsø i nord Norge. Det var i begynnelsen av 90-tallet og ingen hadde hørt om industidesign deroppe. Jeg hadde heldigvis en free-lance avtale med WMF med i bagasjen. Det ble 3 år i Vadsø, med mye pendling frem og tilbake til Tyskland.
En hyggelig lille historie derfra, var asparges-fatet IMPULSE, som jeg tegnede første gang jeg kom deropp i desember måned. Kanskje det var nordlyset som inspirerte, morsomt er det i all fall, at det fikk designprisen “red dot” award.

Skien i Telemark ble neste stopp, og her har jeg vært lokalisert siden. Det har vært mange spennende oppdrag og produkter jeg har fått være med på.

Jeg har lagt flest mulig av prosjektene ut her…vær så god å ta en titt…håper du liker det du ser   >>>

Og vær velkommen til å ta kontakt om du også trenger design… 🙂