Samarbeid med grafiske designere

Ved utvikling av grafiske prosjekter er Kristian Bache Ruud og Zenia Jørgensen med i teamet.

Kristian og Zenia er utdannet grafiske designere ved Syddansk Universitet – Skolen for visuel kommunikation. Og nå igang med deres master i henholdsvis Design Management og IT Product Design.

Begge er gode på logo og identitet – og har klart hver deres stil og styrke.

Kristian har blant annet vært med å utvikle den visuelle identitet til foodtrucken “helt riktig” , Odsherred Erhvervsforum og CYKLbag. Zenia med sin kule strek har laget plakater til pop-up shop på Sjællands Odde.

Før Kristian gikk igang med sin master jobbet han som grafisk designer hos Nimbus i København og var under sin bachelor i praktikk hos Blossom i Milano.

Zenia og jeg kjørte sammen instagram kampanjen 1.hjelp for instagram hvor vi kombinerte våre forskjellige designkompentaser innenfor produkt- og grafiskdesign – under her 2 av prosjektene vi utviklet for Berit Kowalski – filigransølvsmed – og Mindset4it – online kursleverandører.

I tillegg har Zenia mange jern i ilden – med sitt eget plakatbrand Graphic Pony – vært medeier og designer av app’en Friendley + startet opp eget designbyrå zeniacamilladotcom.

Det er en stor glede å samarbeide med de 2 og få deres unge øyne på prosjektene.