lyk-z

Møtebord “4 i 1” og mange grafiske ting…for jeg tegner tankene deres…

Ingeborg Lykseth, eier av lyk-z og døtre as, er er god og viktig kunde, som jeg har jobbet sammen med siden begynnelsen av 2000-tallet. Det er blitt til riktig mange spennende samabeidsprosjekter som Karosserifabrikken i Skien, Hydro 100 år eventer + mye mye mer.

Eksemplene jeg viser er, er produktene jeg har lagd til FROG Online Identity –  programmet for drop-out ungdom.

Møtebordet “4 i 1” er spesialdesignet til behovet for fleksibilitet under workshopene deres –  gulvplass – arbeidsstasjoner – og i andre sammenhenge et møtebord.
Bordet består av 4 enkeltborde, som enten samles i et stort bord, eller settes i hjørnene av rommet.

“Lille hjelper” – er et arbeidsverktøy til bruk for FROG veilederne under workshop’ene – og en enklere utgave til deltakene å ta notater i. Dessuten har jeg designet deres brosjyrere på flere språk, visittkort, plakater, powerpiont presentasjoner m.m.

Oppdragsgiver: lyk-z.no